Nyomtatás
Kategória: információk
Találatok: 4593

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy a VW szerelmeseit segítsük tudásunkkal, összegyűgytött anyagainkkal. Leginkább a Golf II és Jetta II szerelmeseinek nyújthat eligazítást, de márkán belül bízunk benne, hogy mások is találnak kedvükre való dolgot.

mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A VWGARAGE tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A VWGARAGE nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a VWGARAGE weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a VWGARAGE kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A VWGARAGE fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A VWGARAGE nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a VWGARAGE kifejezetten kizárja.

 

vwgarage.hu